Abszurd 1
“Végre magamra találtam, épp egy padon üldögéltem.” (Toadwart)
“Amikor épp bután nézek, Azt hiszik az irokézek, Agyamat bent rágják borzok… Pedig csupán fejben szorzok.” (Frady Endre) Az ember az értelem és az őrültség furcsa keveréke: „az őrültség szolgálatában álló értelem”. (Eckhart Tolle)
No comment...
Kiskert Büfé és Sakk Klub
Szelfi és a szelfitisz
Divatbűnözők D1 D2 D3
Nagy Bajuszkönyv B2
Lánclevél L1 L2
Mobil app
Ezért tarts majmot m1 m2
Lapozás és a torta
Prada táska
Thaiföldi űrprogram
Coconut dancers
MÜSZI - 80-as évek
...Már hárman követnek: két rendőr és egy pszichiáter... Ötször annyi halálos áldozatot szed a világon a szelfizés, mint a cápatámadás? Kérdezze meg boncolóorvosát vagy gyógyszerészét. Egyszer egy királyfi mit gondolt magában...Ismered a népdalt? Néhány elegáns, talán kissé visszafogott stílusú ruhamodellt mutatok be, a fotókat a restnova.com-ról, a zenét a Ghymestől vettem. – (Spengler: A Nyugat alkonya?) "Gondold meg és igyál"...(Bánk bán, keleti rendezés) - A másik oldal? "Nyugaton a helyzet változatlan" (Remarque) - Látogatás az Állatkertben. Aşagi tükürsem sakal, yukari tükürsem biyik = Ha lefelé köpök szakáll, ha felfelé köpök bajusz. (Török közmondás, Üzüm bég uram, alias Szőllősy Gábor közlése, magyarbajusz.hu) ...találtak egy vírust, amit \"quota invitation\" -nak neveznek. Péntek délután fedezte fel a MCAfee és még nincs ellene ellenszer (\"olimpiai lángot\" gyújt, mely \"elégeti\" a keménylemezt). Jó lenne ha minél több ismerõsödnek elküldenéd.Köszönöm!!! Ha a bolti eladó egy mobil applikáció volna...(Görgesd lefelé a linkelt oldalt a videóhoz). Agresszív autóstárs vagy autótolvaj? Nem gond...(18+) Irígylem ezt az embert... A YouTube-on további epizódok: "Joseph's Machines" Idióta vagy, ha egy Párizs!!! melletti dzsungelben keresel cukornádat a szaxofonod nyelvsípjához, de ha Eastman náddal dobnak meg, Charlie Parker válhat belőled! (x termékmegjelenítést tartalmaz!) Jazz - hírnév a digitális világban / internetes nézettség - gonosz kiadó - Big Phat Band.. Mire gondolhat Dodó? Mick Jaggerre?
Facebook hiba
Nyelvsíp + Charlie Parker
Nézettség növelése
Talán a legnagyobb hatású műve a 4'33" (1952-ből), amiben egyetlen hang sem szólal meg. Zen feladványhoz hasonlatos, ahol az azzal kapcsolatos meditáció fontosabb, mint maga a megfejtés, mely talán nem is létezik. - Nézd meg az én verziómat is 0:40-től! Elfújta a szél (Margaret Mitchell?)
John Cage 4’33” + MyCage
A szél
Möbius szalag-Klein palack
David Seth Kotkin a Forbes magazin szerint a világ - kereskedelmi szempontból - valaha volt legsikeresebb bűvésze. David Copperfieldként biztos hallottál már róla.. Feltalálták az Anti-szelfi tablettát, ez a mellékhatása. A Prada remek ajánlata: Krokodil Dundee MMXV. "Ezt láttam: észak felől forgószél támadt és nagy felhő. Fényesség vette körül, tűz, amelyből villámok törtek elő. A belsejében, a tűz közepében valami fénylett, mint az érc." (Ezékiel könyve, Biblia) A tánc állítólag mór kalózoktól származik, akik a 17. században Cornwallba vetődtek és bányában? kezdtek dolgozni. A fekete arc a bányára vagy az afrikai eredetre utalhat, vagy arra, hogy álarccal védekezzenek a gonosz szellemek ellen. Neked is abszurd? Reklámarc a 80-as években: a kalapos fickól, aki csettintve kimondta a varázsigét és felbolydult az egész ország.
Cápatámadás vagy szelfizés a veszélye- sebb?
Néhány elegáns, talán kissé visszafogott stílusú ruhamodellt mutatok be...
Gondold meg és igyál...” Keleti és nyugati rende- zés.
"Ha lefelé köpök szakáll, ha felfelé köpök bajusz" (Török közmondás).
Végre magamra találtam, épp egy padon üldögéltem... (Londonban birkával).
Végre magamra találtam.. .
.
Életképek Él1 Él2
Szanatórium
Homeopátia az Intenzíven (sokszor láttuk, de nem árt az ismétlés). A végén nézd meg a homeopátiás sört is! Ha nincs magyar felirat, kapcsold be jobb alul: kis téglalap piros vonallal.
Homeopátiás vészhelyzet
Tök jól zenélnek! Ha pörgős az életed, ezzel lazíts...
Heroes of Jazz J1 J2
Régen és most. 1935: Fred Astaire és Ginger Rogers - 2021: Egy úr a szomszédból.
© þ thorny question
Ha a bolti eladó egy mobil applikáció volna...(Görgesd lefelé a linkelt oldalt a videóhoz, beállításaiban a felirat magyarra állítható).
(a képek nagyíthatók, bennük szöveggel )