Abszurd 2
A brit óra-kakukkok nagy forradalma, akik hatalmukba kerítik Londont, és arra kényszerítik az embereket, hogy költözzenek be a kakukkos órákba. Hungry Wolf és Katwan küzdelme a Bush'Waleeta 3. fordulójában. A Nemzetközi Game Over Szövetség (NGO) olimpiai számnak javasolja. Wagah: határállomás India és Pakisztán között. Őrségváltás, parádé magas lábemeléssel. Az indiánszökdelést hiányolom. Athén, őrségváltás a Parlament előtt. Figyeld a lábmunkát! Hülye Járások - John Cleese (Monty Python), és egy cseh változat (Brno, 2013). Ha ezt csinálod, remélem közben Marcus Aurelius Elmélkedéseiből idézel... Hátsó szándék... Lajos, te nem ezt a márkát hordod! Folyamatszervezésre vegyészt kérjél (várd meg betöltődést, és kattints a piros nyílra). Mikka videója a finn nyelvrokonságról szól, amiben a finn "Nightwish" együttes zeneszövege hemzseg a bizonyítékoktól (ősi finn mondás: Komám, Tajvant el ne lopd!) Ilyet kérek szül.napomra Parkőr vizsga napjainkban...Régen elég volt egy bot, amire felszúrta a szemetet (Jason Paul Arcade Run - Freerunning in 8 bit). - A ráadás: Mario, talán emlékszel rá. ...ami a szöveg végére úgyis kiderül: az egyértelmű jelentés elnyerését célzó olvasás mint gazdaállat és a dekonstruktív olvasás mint parazita ellentéte épp fordítva igaz, ha ez a szó használható egyáltalán. "Egy estém otthon" (Bubik István). Az amerikai filmszínész a Huszt-ot szavalja... (+ a Fekete Kőrös Belényesnél... © Boldizsár Péter) Star Wars Ep.5. - József Attila: Ha nem leszel... (Csernák János) Steve Frayne "Dynamo" kicsit lerágott csont, de nézz bele. Nem mosómedve,  mégis mos... Modd gyorsan: moszkvicsslusszkucs, zaporozsectaxissztrájk, vagy keringőzz egyet!... Az élet néha furcsa vagy abszurd, amit csak magasabb nézőpontból lehet feloldani.. Irígylem ezt az embert... A YouTube-on további epizódok: "Joseph's Machines"
Az ősi kelta sport felújí- tott változatát vasaló- gyárak is szponzorálják…
A János vitéz keleti fel- fogásban Iluska nélkül...
Görög sorstragédia lábbal elbeszélve..
Ritmikus ortopédia magas fokon…
Ha egy buszon 3-an utaznak, majd leszállnak 5-en, akkor kettőnek vissza kell szállni, hogy üres legyen a busz.
“.Fiatal leány a tükörben képmását homlokon csókolja” fotósorozat itt. (Karinthy Frigyes, Így írtok ti - A kergék képkiállítása)
Luxusmoszkvicskisbusz-slusszkulcs / A moszkvicsslusszkulcs egy luxus pluszkulcs. - Talán nem olyan kényelmes, mint az egyesek által Brezsnyev átkának nevezett benzinkályhás Zaporozsec.
Zach King
Ha az elefántod divatbolond...
Elefánt sapka
Mashallah - Allah így akarja?! Dubaj mellett Izlandon is ilyen terminállal koldulnak, de a madaras verzió is szuper! Figyelem! Tilos a horgászás, a víz nagy mennyiségű DHMO-t tartalmaz! (DHMO = dihidrogén-monoxid = H2O) Rajzfilm változat (a Canal+ TV csatorna reklámja) Lackfi János: A botsáskatartás előnyei. Mi lett volna, ha Ady írja meg a Csiga-biga gyere ki… mondókát?
Abszurd sport 1
Abszurd járások 1
Abszurd járások 2
Hülye járások H1 H2
Abszurd sportok 1 2 3 4
Trükkös ütés T1 T2 T3
Jetman Rió felett
Steve Frayne D1 D2
Samsung
Keringő
Koldusok: terminál madár
Kakukk forradalom
Komám Tajvant
Értelmetlen eszközök
A DHMO betiltása
8 bites parkour + Mario
Könnyed esti olvasmány
Hát így kerültem én ide
Alan Ford - Kölcsey (+vízállásjelentés)
Tom Hanks és Petőfi
Harrison Ford-József A.
.
Szanatórium
Mondd gyorsan
Star Wars: Az ébredő Erő, pakisztáni változat.
Abszurd lábmunka
© þ thorny question
(a képek nagyíthatók, bennük szöveggel )